5.01.2013

Villa Cinta...Vitamin Kasih Sayang: MENGATASI MASALAH KULIT TERBAKAR ATAU SUNBURN

Villa Cinta...Vitamin Kasih Sayang: MENGATASI MASALAH KULIT TERBAKAR ATAU SUNBURN: SUNBURN...OH SUNBURN...CARA MERAWAT SUNBURN Salam sayang..salam Shaklee penuh makna. Beberapa minggu yang lepas, saya risau tentang kuli...

MENGATASI MASALAH KULIT TERBAKAR ATAU SUNBURN

SUNBURN...OH SUNBURN...CARA MERAWAT SUNBURN

Salam sayang..salam Shaklee penuh makna.

Beberapa minggu yang lepas, saya risau tentang kulit muka yang menjadi kemerahan..macam udang galah kena panggang...tapi sebab sakan menyorak pasukan sekolah di tengah padang yang sedang bermain hoki...panas pun panas lah... nah, kesan terbakar di pipi jadi habuan.


Maaflah..gambar tak berapa nak cantik..ni pangkas dari zoom yang jauh. Tapi lihat pipi saya...memang nampak sunburn...uuuh susah hati masa ni..


Tapi, saya tak risau pun. Sebab saya ada Shaklee. Saya ada:

Collagen Powder Shaklee - top up kolegen di bawah lapisan kulit
Vitamin C Chewable Shaklee - anti oksida
Vitamin E Shaklee - super anti oksida
ESP - protein untuk membina sel kulit baru dan perbaiki sel kulit yang terbakar akibat ultraviolet

Semua tu diperlukan untuk rawat kulit yang terbakar.

MENGAPA KULIT KITA TERBAKAR DITENGAH PANAS?

Apabila kulit kita terdedah pada radiasi UV..maka disitulah punca berlakunya sunburn. Kulit terdedah pada cahaya matahari pada sekitar 9.00 pagi sehinggalah 4.00 petang. Waktu ini sangat panas. Terutamanya waktu kemuncak iaitu pukul 12.00 tengahari sehingga 2.00 petang.

Lycopena dan beta-carotene diperlukan untuk mengatasi sunburn apabila kita mengambilnya dalam tempoh 10 atau 12 minggu. Dari mana nak dapat lycopena dan beta-carotene? Jawapannya adalah.....TOMATO!!

Makan tomato cicah kicap...urmmmm...seeedap..dap..dap!! Tambah pula dengan 4 serangkai supliment Shaklee di atas..memang mantap!


Selepas ambil 4 Supliment Kecantikan saya kembali ceria  



Alhamdulillah...mula-mula suami rasa susah hati bila si isteri ini jadi gelap..hihi..lepas 2 minggu...suami kata wajah dah kembali berseri. Alhamdulillah...saaaayang...suami dulu..baru sayang Shaklee..hihi .. itu saja untuk hari ini!

SELAMAT MENCUBA!

Sumber rujukan: Wikipidea dan blog sahabat Health Gems

1.20.2013

SUSAH HATI...BERAT BADAN MENINGKAT? KIRALAH BMI ANDA!

KIRA BMI ANDA DI SINI UNTUK KETAHUI BERAT BADAN DAN JISIM BADAN ANDA SAMA ADA GEMUK ATAU OBESITI ATAU NORMAL.

KLIK GAMBAR ATAU AYAT DI BAWAH INI:





CADANGAN SUPLIMENT YANG ADA UNTUK MENGURUSKAN BADAN DENGAN SIHAT



1.17.2013

MEAL SHAKE MEMBANTU MENAMBAHKAN SELERA MAKAN DAN MEMBANTU PERTUMBUHAN ANAK DENGAN SIHAT

Pingates
MEAL SHAKE... membantu membuka selera makan dan mengatasi sembelit



KHAIRUL ADAM FATHI ... 6 TAHUN .. NUR HANNAN QAISARA ... 3 TAHUN


ASSALAMUALAIKUM...
ADAM

Khairul Adam Fathi sekarang berumur 6 tahun...Alhamdullah semakin membesar dengan cergas dan pintar. Adam memang anak yang aktif..kuat makan...tapi...memilih dan badan tidak pernah nampak semangat dan sentiasa kelihatan kecil berbanding rakan sebayanya.

Bulan lepas, mama belikan Adam Meal Shake...khas untuk Adam sahaja! Tasya tidak dibenarkan minum sebab memang dah tembam! Nampak gaya..Sara juga mungkin kene start ambil Meal Shake..sebab Sara sudah mula leka bermain dan suka kemam makanan dalam mulut!

APA KANDUNGAN MEAL SHAKE?

Meal Shake mengandungi 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. 

  • Meal Shake mengandungi anti oksidan iaitu vitamin A, C, E, zink, selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan juga anti penuaan.
  • Meal Shake mengandungi protein untuk membina sel-sel kulit, kuku, rambut, organ dan darah.
  • Meal Shake mengandungi vitamin B  yang lengkap untuk membina sel-sel darah merah yang sihat.
  • Meal Shake mengandungi fiber atau serat yg memberikan rasa kenyang ketika lapar terutamanya dipagi hari. Juga membantu melawaskan pembuangan air besar bagi mereka yang mengalami sembelit.
  • Meal Shake mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan megnasium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses tumbesaran.

SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL MEAL SHAKE?

  • dewasa
  • kanak-kanak seawal 1 tahun
  • ibu yang mengandung
  • mereka yang selalu tak sempat sarapan pagi

CARA PENGAMBILAN MEAL SHAKE?

DEWASA
-2 sudu besar Meal Shake boleh campur dengan minuman lain.

KANAK-KANAK 1-6 TAHUN
-1 sudu besar Meal Shake boleh campur dalam susu atau minuman lain.
-sekiranya anak anda tidak mahu minum susu yang di campur dengan Meal Shake, anda boleh cuba membuat minuman sejuk seperti dicampur dengan serbuk koko dan disimpan di dalam peti sejuk..sangat lazat! Adam sangat suka!


Anak-anak mama yang semakin membesar dan lebih sihat dengan Meal Shake

ANDA BERMINAT? 
DAPATKAN DI FB TASWA ONLINE BIZ (sila klik)
atau sms/WhatsApp: 017-6912280

1.09.2013

Kenapa Saya Suka Menjadi Ahli Shaklee? Apa keistimewaan Shaklee? Bagaimana untuk menjadi ahli Shaklee?

Kenapa saya suka menjadi ahli Shaklee?

1. Saya suka untuk menjadi ahli Shaklee kerana saya sendiri mengamalkan pengambilan supliment jenama terkemuka di dunia Shaklee untuk seisi keluarga.


  • menguruskan badan 
  • menambahkan susu ibu
  • kecergasan dan kecerdasan anak-anak
  • kesihatan seisi keluarga
  • kesihatan suami
  • pencuci pinggan mangkuk

2. Setiap kali anda membuat pembelian stok untuk diri sendiri, anda kan dapat rebet sebanyak 5% apabila UV anda mencecah 150 UV. Paling sikit pun 30 UV dah boleh dapat rebet. Sambil bersembang kosong dengan kawan-kawan tentang apa yang anda ambil untuk kesihatan, jika mereka memerlukan supliment tersebut, anda akan jualkan stok kepunyaan anda sendiri. Tak ada masalah...sebab anda gunakan Shaklee. Mereka lihat anda sihat dan ceria...mereka juga mahukannya. Jadi..apa salahnya anda kongsikan benda yang baik. Sebab itulah anda perlu jadi ahli Shaklee. Guna sendiri pun dapat rebet...kalau beli RM465.00...5% dah dapat balik dalam RM23.30. Sudahlah beli pun harga ahli...dapat lagi duit! Siapa tak nak kan? Farmasi mana boleh buat macam tu? Tak ada kan...jadi mulalah menjadi ahli Shaklee...sihat dapat..duit pun dapat!! Saya dah dapat rebet...anda...bila lagi?!

3. Bila semua supliment yang saya amalkan menjadikan kesihatan saya seperti anak dara, saya rasa saya perlu kongsikan semua ini kepada kawan-kawan saya...kepada anda juga? Anda belum jadi ahli Shaklee lagi kan? Beeeest....jika rajin nak buat pendapatan tambahan...lagi beeeest....masyuuuuk!!

Ini cek rebet saya kali pertama..hihi..beli untuk kawan-kawan pun dapat duit dari Shaklee..mashuuuuk!!
BULAN NOVEMBER 2012

Dapat lagiii...hihi..tak nak keee...nak lebih pun boleh tau..hihi..
BULAN DISEMBER 2012

Apa keistimewaan Shaklee ni?

1. Shaklee ni, produk yang memang terkenal di seluruh dunia. Jenama terkemuka yang macam jenama Bonia tu!!! Supliment terbaik diabad ini!! Saya suka sangat...macam suka pakai barang Bonia...lebih baik dari brand lain..tapi saya lebih rela beli supliment mahal dari pakai beg tangan mahal...kenapa...sebab supliment Shaklee kesannya perlahan dan berpanjangan serta berterusan...dengan amalan yang disiplin! Mesra alam lagi!

2. Dengan Shaklee, yang dah terkenal di serata Malaysia dan dunia...kadang-kadang...pelanggan cari kita. Itu yang best!! Zaman sekarang ni tak perlu ketuk-ketuk pintu..."Assalamualaikum..Encik, saya nak jual produk..bagi saya 5 minit untuk saya terangkan boleh?" itu zaman lapuk beb!! Sekarang, anda iklankan guna facebook saja..blog pun boleh..risalah pun boleh...beli barang sekarang guna online saja...sms boleh...whassApp pun boleh..email pun boleh...ATM berlambak...bila-bila masa boleh bank inkan duit dan kita order online dari branch...mereka akan bantu hantarkan ke kastemer! Mudah kan! Tak payah nak tinggalkan pekerjaan asal kita. Buat dari rumah pun ok...kalau lagi hebat...masuk tandas pun boleh bisnes beb! hahaha....hebat kan!

Bagaimana untuk menjadi ahli Shaklee?

Senang saja...macam ni:

1. Bayar RM75.00 untuk keahlian dan kit member Shaklee. RM10.00 daripada amaun itu adalah kos penghantarag dari branch ke pintu rumah anda! Mudah kan! Tapi anda perlukan penaja...saya boleh je jadi penaja anda...sms saya 017-6912280 ye. Semua urusan pendaftaran saya akan uruskan...cuma perlu beri saya RM75.00 tu untuk saya proseskan..tak ada tambah harga ye..hehe



2. Boleh juga untuk dapatkan FREE MEMBER...caranya dengan setiap pembelian yang mencecah 200 UV...anda secara automatik akan menjadi ahli Shakelee..dah boleh berniaga terus!! Ingat, anda beli dengan harga ahli, anda dapat rebet lagi...anda jual harga retail..anda dapatlah untung runcit kan!! Ada 3 sumber keuntungan di situ...BELI DENGAN HARGA AHLI...DAPAT DUIT...JUAL, DAPAT UNTUNG RUNCIT!!!! HEBAT kan!!!


OK TERPIKAT?

SMS SAYA YE UNTUK SEBARANG PERTANYAAN: 017-6912280
PM DI FACEBOOK SAYA PUN BOLEH DI Rashidah Ahmad atau di Taswa Online Biz.
Klik je pada nama tu.

Hebat kan!!
Memang hebat....poket pun hebaaat setiap bulan!!

Rashidag Ahmad: Siti Nor Rashidah bt Ahmad
Shaklee ID: 906981


1.03.2013


Ini antara tetstimoni dari customer otai sy yang berjaya hamil dengan pengambilan GLA selama sebulan..Alhamdulillah..salah satu usaha yang dapat dialalkukan sebelum berserah kepada DIA..



Bagaimana GLA membantu masaalah kesuburan??

Sebelum kita ketahui bagaimana GLA membantu untuk cepat hamil, jom kita kenali dulu apa itu GLA  secara ringkas..


GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.

GLA merupakan sejenis asid lemak Omega-6 ( Omega-6 Fatty Acid) yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin iaitu sejenis bahan berkesan berupa hormon yang membantu badan mengawalatur proses-proses badan yang normal.

Minyak benih bunga matahari adalah satu lagi sumber asid lemak Omega-6. Ia mengandungi Vitamin E yang membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara integriti sel. Selain itu Vitamin E juga membantu dalam hubungan suami isteri.

Antara fungsi GLA Complex ialah membantu mengatasi masalah haid tidak teratur dan membantu menghasilkan cecair serviks yang subur & berkualiti.




Untuk masaalah kesuburan, GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Sebulan sekali seorang wanita akan mengeluarkan cecair yang sebegitu, yakni sewaktu subur. Namun, tak semua orang mendapati cecair yang dihasilkannya sebegitu ‘subur’. Di sinilah fungsi GLA untuk membantu dalam penghasilan cecair yang melambangkan kesuburan ini, yang membantu sperma untuk berenang ke uterus, terus ke tiub falopio untuk bersenyawa dengan sel ovum.

 Bukan itu saja, cecair ini juga membantu sperma untuk terus hidup dalam tiub falopio sehingga 5 hari. Jadi, kalau ovum dan sperma tidak bertemu pd hari subur, masih ada peluang utk ovum dan sperma bercantum sebab sperma masih ada di situ sampai hari ke-5 

Jadi, puan2 yang masih belum dikurniakan rezeki anak, cuba anda periksa cecair serviks anda. Kalau cecair tu tebal, kecoklatan, kering, itu petanda kurang baik sebab ia boleh menghalang persenyawaan.
Jadi, penting ya puan2 untuk mengenali ‘cecair kesuburan’ kita ni.

Bagaimana pula kalau dah subur, adakah akan terlebih subur bila ambil GLA complex? Jawapannya tidak, GLA complex membantu mereka yang kurang subur, tapi kalau dah subur tu takdelah sampai sebulan 2-3 kali bertelur.


Kepada yang ingin mencuba GLA dan jadikannya satu usaha utk dapatkan cahaya mata..jgn segan2 utk dapatkan khidmat nasihat dan cara pemakanan GLA yg betul..Usaha + Tawakkal = InsyaAllah Rezeki Anak Milik Anda

TESTIMONI PENGGUNA SHAKLEE UNTUK HAMIL


Semoga berita gembira juga untuk anda! Pm saya di FB Rashidah Ahmad atau Taswa Online Biz. SMS/WhatsApp: 017-6912280.

Ikhlas dari saya:

Rashidah Ahmad
ID:906981

1.01.2013

SENAMAN YANG SERONOK UNTUK MENGEMPISKAN ABDOMEN ANDA

PERHATIAN: VIDEO INI ADALAH BERTUJUAN FITNESS MENINGKATKAN KESIHATAN DAN TIADA UNSUR LAIN. BERIKUT ANTARA AEROBIK YANG MUDAH DAN PAKAIAN SUDAH MELEPASI TAPISAN ADMIN YE! AMBIL YANG POSITIF SAHAJA. TERIMA KASIH. YANG BERSENAM PUN MOMMY MOMMY YANG SIHAT..OK SELAMAT BERSENAM!




SELAMAT TAHUN BARU 2013!!

Tentunya azam baru tahun ini akan lebih mudah dijalankan dengan badan yang sihat dan cergas. SHAKLEE dapat membekalkan vitamin yang anda perlukan. Banyak produk yang diperkenalkan. Antara cadangan produk yang dapat saya berkikan adalah seperti berikut:

MENGURUSKAN BADAN DENGAN SIHAT DAN BERTENAGA

1) BAGI IBU YANG MENYUSUKAN ANAK
2) BAGI WANITA DAN LELAKI YANG INGIN MENGURUSKAN BADAN DENGAN SIHAT

*************************************************************************

BAGI IBU YANG MENYUSUKAN ANAK

- Vita-Lea Iron Formular
- Lecithin
- Alfalfa

Cadangan supliment ini juga akan memberikan anda:

VITA-LEA IRON FORMULAR
-Ekstra tenaga semasa mengamalkan diet yang sihat dengan Vita-Lea Iron Formular
-Memperbaiki sistem badan dengan multivitamin dan multimineral
-Menjadikan sistem metabolisma badan semakin meningkat dan mempermudahkan proses pembakaran lemak semasa menjalani diet sihat disamping berearobik.

LECITHIN
-Mencairkan lemak-lemak yang beku..terutamanya di saluran arteri
-Memberi makanan sihat kepada otak
-Berfungsi sebagai pencair lemak atau pengimulsi minyak..seperti sabun yang membersihkan lemak dan minyak di pinggan
-Melawaskan pembuangan air besar
-Membantu melembutkan najis tanpa cirit birit

ALFALFA
-Membantu membuang toksin dari dalam badan dan mencuci kolon anda
-Membantu melawaskan pembuangan air besar
-Membantu memperbanyakkan susu ibu
-Merawat keputihan
-Merawat ekzima

Aturan pengambilan supliment:


- 1 biji Vita-Lea Iron Formular selepas sarapan pagi
- 3 biji alfalfa selepas minum pagi
- 1 biji Vita-Lea Iron Formular selepas makan tengahari
- 3 biji alfalfa selepas makan petang
- 6 biji lecithin dan 3 biji alfalfa selepas makan malam




DICADANGKAN MENGAMALKAN AEROBIK SETIAP PAGI DAN PETANG!!! BERAT ANDA PASTI LEBIH MUDAH TURUN DENGAN AKTIVITI PEMBAKARAN LEMAK BERLEBIHAN DISAMPING SUPLIMENT YANG MEMBERI TENAGA SERTA MEMBUANG TOKSIN!


UNTUK PROSES LEBIH BERKESAN DAN MUDAH...MINUM AIR MASAK 3 LITER SATU HARI.

PERLUKAN KOMITMEN YANG TINGGI DAN BERDISIPLIN!!


JANGAN LUPA...PAM SUSU ANDA SETIAP 3 JAM DAN MINUM AIR MASAK SELEPAS SESI PENYUSUAN ATAUPUN PAM.


12.25.2012

Berpantang Cara Tradisional vs Moden

Assalamualaikum.....selamat pagi...

Hari ini saya suka nak ceritakan betapa pentingnya tradisional disamping moden dalam hidup seseorang..barulah kita ni betul-betul canggih kan...tak ada tradisional..tak adalah moden..

Shaklee sangat selamat digunakan..walaupun anda mengamalkan jamu sewaktu berpantang...saya gunakan Nona Roguy, Set Bersalin Herbanika....sebab saya amalkan sejak kelahiran anak ketiga dan saya serasi untuk atasi sembelit. Saya juga mengambil vitamin Shaklee pada waktu yang sama..untuk kalsium saya ambil OsteMatrix Shaklee...untuk luka dalaman... kombinasi vitamin C dan jamu dari Nona Roguy...untuk tenaga dan tambah darah saya gunakan Vita-Lea Iron Formular dan jamu dari Nona Roguy...

Apa yang ada dalam Nona Roguy Set Bersalin Herbanika?

Set Herbanika Bersalin NR (Nona Roguy)
Mengandungi



    * PhytoNatal - dalam bentuk tablet untuk dimakan
    * Akar Herbanika - dalam bentuk paket  dan perlu dicampur air untuk diminum
    * Minyak Herbanika - minyak sapuan pada perut, pinggang dan  badan
    * Herbanika barut - sapuan pada perut dan pinggang 
    * Uncang Cuci Herbanika - untuk jagaan kebersihan dan kesegaran wanita
    * Herbanika Lulur -  untuk menyental kulit, kehalusan dan kebersihan kulit


Gambar ini saya ambil dari laman google..saya punya dah habis..tinggal AkarHerbanika saja yang masih diamalkan.

Kesemuanya saya gunakan..lulur setiap hari walau ianya dicadangkan hanya seminggu sekali...tapi saya memang berkulit sawa matang dan kuning langsat..jadi saya tak boleh putih macam orang lain yang memang Allah jadikan berkulit cerah. Saya rasa sangat fresh...disamping mengambil supliment Shaklee ini..

Saya mula ambil alfalfa Shaklee hari ke 21 berpantang selepas Phytonatal habis...vitamin yang lain saya ambil selang 2 jam selepas ambil Phytonatal.

Sekarang ni yang tinggal cuma ini sahaja. Ada beberapa supliment yang saya perlu tambah lagi sebab sudah nak habis.

Minyak Herbanika saya bagi pada biras saya yang sedang berpantang sekarang
ni...


















MACAM MANA NAK MAKAN JAMU DAN VITAMIN DALAM PANTANG?

Saya amalkan Set Bersalin Herbanika dari Nona Roguy sebab saya tak perlu berpantang yang sangat ketat macam anak sulung...dengan herbanika..badan saya sentiasa hangat..orang berpantang selepas bersalin..bila berpeluh..memang sihat untuk pembuangan toksin dan lebihan air dalam badan...tapi kalau rasa sejuk semacam..itu tandanya dia tidak sihat dan kekurangan darah merah...jadi untuk atasi semua ini..kombinasi jamu dan vitamin menjadi amalan saya...sekiranya saya ambil jamu...untuk ambil vitamin saya akan awalkan 2 jam sebelum makan jamu... 

JADUAL PEMAKANAN JAMU DAN VITAMIN SAYA

Pada waktu pagi..selepas sarapan...jam 8.00 pagi saya akan ambil vitamin ... Vita-Lea dan B-Complex dan Vitamin C Shaklee...jam 10.30 pagi, saya minum pagi dengan biskut dan ESP 1 skop+Alfalfa 3 biji...dan makan jamu Phytonatal+AkarHerbanika selepas makan nasi waktu tengahari jam 12.30 tengahari..selepas menyusukan anak saya akan ambil ESP 1 skop+Alfalfa 3 biji sekali lagi pada jam 5.00 petang..Menjelang malam...selepas makan malam dalam jam 7.30 petang saya akan ambil Phytonatal+AkarHerbanika sekali lagi...dan sebelum tidur saya ambil vitamin lain pula iaitu OsteMatrix, Vita-E Complex, Lecithin 6 biji .

PAM SUSU UNTUK SUSU LEBIH BANYAK DALAM WAKTU BERPANTANG

Ketika dalam tempoh berpantang, saya minum ESP + Alfalfa dari Shaklee dan Akar Herbanika dari Nona Roguy...yang penting kene ingat jangan diambil dalam tempoh yang sama..mesti selang 2 jam atau lebih...jadi bayangkan..semasa berpantang saya memang minum dan makan. Saya tidak berpantang seperti zaman dahulu kala...hasilnya juga tatap sama dan yang penting...apa komen suami saya!

Semua ini menghasilkan susu yang banyak. Disamping itu juga anda perlu selalu pam ketika dalam pantang lagi. Boleh start selepas 2 minggu berpantang untuk buat stok EBM..manakala ibu yang ada nak jaundice..WAJIB pam hari-hari dan berikan bayi anda susu sekerapnya. Bila susu dimasukkan ke dalam botol..atau anda pam..kuantiti susu yang diminum dapat dilihat dan boleh tahu berapa oz bayi anda telah minum susu. Susu ibu sangat bernilai dan bayi yang jaundice sangat memerlukan cecair dan cecair yang terbaik adalah susu ibu.

KOLAGEN SELEPAS BERPANTANG DAN SEDANG MENYUSUKAN 

Baru-baru ni..dalam seminggu saya sudah mula mengambil Collagen Powder dari Shaklee...susu badan juga masih banyak...

Alhamdulillah sakit di bahgian tulang punggung...sudah beransur hilang. Collagen Powder ini mengembalikan kolagen dalam badan termasuk untuk kesihatan sendi-sendi kita. Penyakit yang biasa dialami wanita adalah sakit tulang punggung dan sakit lutut...sakit sendilah senang kata...dan gemuk..bila metabolisma badan semakin menurun...start umur 35..metabolisma badan kita semakin rendah dan lemah...berat badan mula meningkat...jadi..sebelum 35 tahun..saya sudah bersedia untuk jadi sihat pada umur 35 tahun keatas...dengan izin Allah juga...dan mungkin...akan...menambah ahli keluarga baru setelah saya benar-benar sihat...sebelum 35 tahun! Jangan terkejut ye kalau saya mengandung lagi untuk kali kelima dan keenam!!!


BERMINAT UNTUK MENDAPATKAN SUPLIMENT SHAKLEE ATAU SET BERPANTANG DARI SHAKLEE MAHUPUN DARI NONA ROGUY? BOLEH PM SAYA DI :

FB Set Berpantang dan Set Penyusuan: Villa Cinta Villa Vitamin
FB PRODUK SHAKLEE: Taswa Online Biz


Dalam hidup yang aman dan damai...

Mengapa perlu berlumba mencari harta dunia..bukankah semua itu sudah ditentukan Allah..jalanilah kehidupan dengan penuh kesyukuran..Alhamdulillah.