12.01.2012

KEMBALIKAN KEREMAJAAN KULIT ANDA...BUKAN UMUR DAN SIFAT ANDA..Hehehe..


Penuaan Selular
penuaan selular adalah:
-orang yang muda lagi tapi kelihatan tidak sesuai dengan umurnya..tua dari umur
-penuaan selular akan bermula apabila anda mencecah umur ke 30 tahun...-melahirkan juga menjadikan anda kadang kala tidak seperti umur sebenar...

-ini disebabkan kolegen dalam badan anda semakin berkurangan...lihatlah bayi anda...

kolegen bayi sangat banyak..sebab itu kulit bayi sangat anjal dan gebu
Assalamualaikum..selamat pagi peminat collagen!!

Semua manusia ingin kelihatan cantik dan sihat. Allah juga sukakan cantik. Nabi Muhammad juga sangatlah hensem...apa lagi kita sebagai hamba yang biasa ini. Usaha untuk menjadi cantik, tidak salah kerana dengan cantik dan sihat...kita tidak rasa terpinggir dalam kalangan masyarakat sekeliling. 

Nak CANTIK dan SIHAT?Collagen Powder digabungkan dengan Vivix menjadikan anda semakin cantik dan sihat.

Apa maksud CANTIK pada anda?

-make up yang tebal seinci
-sihat dari dalam menjadikan CANTIK akan terpancar diwajah

Anda mesti memilih sihat dari dalam menjadikan CANTIK akan terpancar diwajah...

Collagen Powder boleh membantu anda mengecapi impian anda untuk menghilangkan parut dan jeragat serta menganjalkan kulit anda..bukan setakat di muka sahaja...tapi:

-kulit tubuh badan
-kulit tumit kaki
-sendi-sendi yang semakin licin

Lawati fb saya di:COLLAGEN POWDER dalam PROMOSI BULAN DISEMBER!!! 
Dengan setiap pembelian Collagen Powder dari saya sahaja dapatkan sesuatu yang istimewa sememangnya sangat ISTIMEWA...sesuatu yang ISTIMEWA...seistimewa anda pada saya.
Collagen Powder


 
Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.

Dalam hidup yang aman dan damai...

Mengapa perlu berlumba mencari harta dunia..bukankah semua itu sudah ditentukan Allah..jalanilah kehidupan dengan penuh kesyukuran..Alhamdulillah.